Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Jessica zet Stamping2gether op de kaart

Jessica zet Stamping2gether op de kaart

31-08-2018

Al vijf jaar steekt Jessica Mens uit Rosmalen al haar creativiteit in haar hobbybedrijf Stamping2gether. Daarmee geeft ze workshops in kaarten maken. Zoals de bedrijfsnaam al zegt: met stempels!

Grote keuze Jessica is aangesloten bij Stampin’ Up en verkoopt via haar website alle benodigdheden die er nodig zijn om kaarten te maken: een creatieve bezigheid die wereldwijd al decennia lang enorm populair is. “Ik ben vijf jaar geleden begonnen en het lukt steeds beter om Stamping2gether letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten.”

De workshops vinden plaats op een locatie naar wens of op de hobbyzolder bij Jessica thuis. “We bespreken samen wat voor kaarten de deelnemers willen maken. Van verjaardag tot kerst en van geboortes tot huwelijk: alles is mogelijk. Ook qua kleuren en toe te passen technieken, want er zijn heel veel verschillende stempelsets. Een workshop is mogelijk in groepen, maar ook voor 1 of 2 personen. Superleuk om te doen!”

TIP:
Gratis kennismaken met de producten van Stampin’ Up? Organiseer een party bij jouw thuis! Meer info is te vinden op www.stamping2gether.nl (ook voor wat betreft de workshops)

Het is leuk om iemand te verrassen met een unieke handgemaakte kaart

Etudestraat 22, Rosmalen | www.stamping2gether.nl | stamping2gether@gmail.com Instagram: jessica_mens_stamping2gether | Facebook: Stamping2gether

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).