bruisende zaken

 Met een         glimlach       de deur uit

Met een glimlach de deur uit

30-09-2018

Zodra je de drempel in de praktijk van Sabine passeert voel je de warmte en de rust. Je ruikt de frisse geur van olie, hoort muziek en de vogels fluiten. In haar praktijkruimte, sfeervol ingericht met kaarsen en rustige kleuren, neem je plaats met een kopje thee en een voetbad.

“Ik ga met de klant in gesprek over de wensen en klachten die ze hebben. Zo stemmen we samen af welke behandeling nodig is. Voor de massage gebruik ik etherische oliën op natuurlijke basis. We sluiten de behandeling af met een gesprekje onder het genot van fruit en een glaasje water.” NIET ALLEEN MASSEREN Naast het masseren heeft Sabine jarenlange ervaring in het werken met kinderen en ouders. Van hieruit heeft zij de opleiding kindermassage coaching gevolgd. In haar praktijk wordt haar regelmatig de vraag gesteld of ze kan helpen bij buikpijn, obstipatie en hoofdpijnklachten bij kinderen

Ook slecht kunnen (in)slapen, verminderde concentratie en bedplassen zijn veel gehoorde problemen. Samen met ouder en kind wordt gezocht naar de beste aanpak om van de klachten af te komen. Hierbij geeft Sabine veel bruikbare tips voor thuis, die een leven lang toepasbaar zijn! * Kindermassage coaching * Kindermassage * Stoelmassage * Sportmassage * Ontspanningsmassage * Chakra massage * Fysiek afstrijken van het lichaam * Energetisch reinigen * Pulsen * Workshop voor basisscholen en kinderdagopvang * Cursus leren masseren Nieuwsgierig? Kom een massage of coaching ervaren!

SABINE MASSEERT STAAT VOOR PERSOONLIJKE AANDACHT, VERBINDING EN VERTROUWEN.

06 37654544 | Helster 8 Berlicum info@sabinemasseert.nl | www.sabinemasseert.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).