column

Specialist      in kleur!

Specialist in kleur!

30-09-2018

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste producten en technieken om jouw droomkleur te realiseren. Je krijgt een eerlijk advies en het is altijd gezellig bij YOLO!

In onze vernieuwde salon aan de Dorpsstraat in Rosmalen hebben we ook een plekje speciaal voor de mannen!! Een mencave! We zijn gecertificeerd barber. Naast dat de man elke dag welkom is, hebben we op donderdag avond men's night! Alleen maar mannen; veel gezelligheid onder genot van een drankje. Ook zijn we gespecialiseerd in hair weaves. Voor een mooie verlenging of juist meer body. En tuurlijk zijn de kids welkom! We hebben voor de kleintjes ook een speciale kids barberstoel. Y.O.L.O KAPPER is er voor heel het gezin!

Maak je een vervolg afspraak, dan ontvang je altijd 10% korting op de vervolg behandeling.

Dorpsstraat 109 Rosmalen | 073-8884411 info@yolokappers.nl | www.yolokappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).