Column

Goed nieuws! De

Goed nieuws! De "perfecte" ouder bestaat niet!

31-10-2018

Elke ouder kent de drukke ochtenden waarin je voor je gevoel te weinig aandacht hebt gegeven of negatief hebt ingespeeld op het gedrag of emoties van je kind. Dit kan je als ouder een vervelend gevoel geven. Maar er is goed nieuws, de ‘perfecte ouder’ bestaat namelijk niet!!

In het opvoeden van kinderen doen zich situaties voor waarbij je denkt ‘had ik dat maar anders aangepakt’!

We komen wel een heel eind in de goede richting als we op een later moment de emotionele tank van het kind weer vullen door samen een spelletje te doen, lekker even te knuffelen of door samen een fijn gesprek te voeren over de dingen die je kind bezig houden. Hiermee vul je ook je eigen emotionele tank want deze momenten samen met je kind zijn goud waard! Word je ooit de perfecte ouder? Waarschijnlijk niet, maar je kunt het jezelf wel makkelijker maken door jezelf ruimte te geven ‘fouten’ te mogen maken en te accepteren dat deze bij het ouderschap horen.

073-5221670 | info@goudvisje.nl | www.goudvisje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).