Column

Welkom bij Juwelier Schute

Welkom bij Juwelier Schute

31-10-2018

Sinds 1985 zijn wij gevestigd in het centrum van Rosmalen waar wij met veel plezier ons vak mogen uitoefenen. Of u nu binnenstapt voor een nieuwe batterij in uw horloge of voor het aanschaffen van een sieraad, u bent van harte welkom! Door de jaren heen hebben wij een mooie collectie opgebouwd van horloges en sieraden van diverse merken waar we u met trots alles over kunnen vertellen.

Het team van Juwelier Schute bestaat uit Tomas en Rianne Schute, Ans Koppens en Roos Daalderop. Tomas en Rianne zijn de eigenaren en hebben allebei hun eigen verantwoordelijkheden. Tomas is afgestudeerd juwelier, edelsteenkundige en taxateur, maar heeft daarnaast nog in meerdere aspecten van het vak zijn kennis uitgebreid. Rianne is actief in de winkeliersvereniging en helpt onder andere met het organiseren van verschillende evenementen in het centrum. Ans is al ruim 11 jaar lid van het team. Naast het vertrouwde gezicht heeft zij veel ervaring en ze zal u met plezier helpen en adviseren. Roos is bezig met de opleiding tot juwelier en loopt sinds juni 2018 stage. Al snel heeft zij een plaats weten te vinden binnen ons team

Wij zijn trots op wat wij u op dit moment kunnen bieden, maar we willen ons wel blijven ontwikkelen. Daarom gaat het team van Juwelier Schute regelmatig op stap om de nieuwste dingen te leren en te zien. Zo zijn wij laatst naar het bedrijf See You gedenksieraden geweest, hebben wij een rondleiding in Amsterdam gehad bij een echte diamantslijper en hebben we een uitgebreide cursus uurwerktechniek gevolgd

U merkt, we zijn een trots en enthousiast team dat u van harte welkom heet bij JUWELIER SCHUTE

Achter de Driesprong 1, Rosmalen | 073 - 521 88 71

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).