bruisende zaken

Meer dan alleen haar

Meer dan alleen haar

31-10-2018

Bij Lokz in Berlicum kun je al lang niet meer alleen terecht voor het knippen van je haar. Nee, Lokz is veel meer dan een kapsalon. Bij Robin van den Heuvel kun je namelijk ook terecht voor je wenkbrauwen. En het wordt nog mooier want vanaf begin november vind je in de net geopende boutique allerlei leuke cadeautjes, mooie kleding, lifestyle-artikelen en nog veel meer.

“Door je wenkbrauwen te verven krijg je meer expressie in het gezicht. Dus: ‘Girls take care of your eyebrows”

Robin zorgt er bij Lokz voor dat iedereen weer fris gekapt de deur uit gaat: mannen, vrouwen en kinderen kunnen er terecht voor een knipbeurt. Robin vertelt: “Ik ben hier drie jaar geleden begonnen. Aangezien er in Berlicum destijds al meerdere kapsalons gevestigd waren wilde ik me onderscheiden van de rest en heb daarom gekozen voor een specialisatie in wenkbrauwen. Dat is tegenwoordig 'hot & happening'. Er wordt geëpileerd met touw, ook wel oosters ontharen of 'threading' genoemd. Door middel van deze methode krijg je de wenkbrauwen veel beter in vorm en kunnen zelfs de meest fijne haartjes worden verwijderd. Ook is het veel beter voor de huid dan bijvoorbeeld harsen of waxen. Verder kunnen de wenkbrauwen ook geverfd worden, dit gebeurt door middel van henna: dat blijft vele malen beter zitten.” De boutique is voor Robin weer een nieuwe uitdaging: “Het is een mooie aanvulling op het huidige winkelaanbod in Berlicum. We hebben bijvoorbeeld leuke kleding, mooie sieraden, modeaccessoires, kinderspulletjes en tal van woon- en lifestyleartikelen. Allemaal van goede merken. Het wachten op je beurt of tijdens een verfinwerktijd hoeft dus ook niet meer saai te zijn. Je kunt alvast lekker neuzen in de 30 m2 grote boutique. Veel meer dan alleen haar dus. Alle reden om eens binnen te lopen bij Lokz!” Opening 3 november Lokz boutique 10% openingskorting! TIP: Op woensdagmiddag is het ‘kinderknipmiddag’ voor € 12,50 per persoon.

Lokz Kappers | Boutique Kerkwijk 9 Berlicum 073-6896791 info@lokz.nl | www.lokz.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).