Column

Studie- en huiswerkbegeleiding in Rosmalen Eerste hulp bij studie- en huiswerkproblemen

Studie- en huiswerkbegeleiding in Rosmalen Eerste hulp bij studie- en huiswerkproblemen

31-10-2018

Kan uw tiener goed zelfstandig leren, maar ontbreekt het aan een rustige, prikkelarme, gezellige studieplek met de mogelijkheid om korte vragen te stellen? Dan is de studieplek bij StudieJunk iets voor uw zoon of dochter!

We bieden aan leerlingen van de bovenbouw Havo en Vwo, HBO- en Universitaire studenten de mogelijkheid voor een studieplek. Deze studieplek is een rustige werkplek voor leerlingen die zelfstandig aan de slag gaan met het maken en leren van het huiswerk zonder afleiding van telefoons en social-media. Een surveillant houdt toezicht en is beschikbaar voor korte vragen. Leerlingen kunnen van maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 of van 19.00 tot 22.00 terecht voor deze begeleiding

Wat is het verschil tussen een studieplek en studiebegeleiding? De studieplek is met name geschikt voor bovenbouwleerlingen en studenten, die zelfstandig hun huiswerk kunnen maken. Deze leerlingen zoeken vooral een stok achter de deur om te beginnen met het maken en leren van het huiswerk. Studiebegeleiding is geschikt voor leerlingen die meer begeleiding nodig hebben bij het plannen en leren van hun huiswerk. Bij studiebegeleiding besteden we veel aandacht aan het leren van studievaardigheden en is er veel ruimte voor inhoudelijke vragen en het wegwerken van achterstanden

Speciale aanbieding: Bij aanmelding, in de maanden oktober en november, voor studiebegeleiding of een studieplek tot het einde van het schooljaar ontvangt u een maand gratis begeleiding!

www.studiejunk.nl | 06-10990020 | info@studiejunk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).