bruisende zaken

Tips voor stralende feestdagen

Tips voor stralende feestdagen

01-12-2018

It’s the most wonderful time of the year. Met deze bruisende tips straal jij tijdens de kerstdagen.

Train in de weken voor kerst regelmatig

Door te sporten en niet teveel te eten, voel je je beter, kun je de drukte voor kerst beter aan en je voorkomt ergernis over vetrolletjes in je galajurk.

Voetenbadje

Urenlang zwoegen in de keuken of een hele nacht met de voetjes van de vloer heeft vaak gevolgen voor je voeten. Verwen je voeten daarom met een voeten- badje, masseer ze en smeer ze in met een voedende olie.

Huid schoonhouden

Het gevaar ligt op de loer dat je na een avondje feesten snel je bed induikt. Doe dit niet, maar maak je huid iedere avond grondig schoon. Smeer je huid vervolgens in met een voedende nachtcrème, zodat je huid kan herstellen van jouw wilde nacht.

Maak tijd voor jezelf vrij

Door op tijd rust te nemen, kun je de kerstdagen met een stralend gezicht (dus zonder wallen en lijntjes) tegemoet zien.

Je hebt geen Instagramfilter nodig!

Er zijn weinig momenten in het jaar dat het licht zo’n positief effect op je huid heeft. Het kaarslicht zorgt ervoor dat oneffenheden worden verdoezeld en de verlichting in de kerstboom geeft je een sprankelende oogopslag.

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).