bruisende zaken

Waar u als klant  voorop staat

Waar u als klant voorop staat

01-12-2018

Als zelfstandige opticien is onze service erop gericht een product te leveren dat het beste bij u past. Dit doen we na een gedegen onderzoek, waarbij we niet alleen kijken naar de sterkte maar ook zeker naar het oog zelf. Doordat wij werken op afspraak, hebben we, samen met u, de tijd en ruimte om zorg te dragen voor de persoonlijke begeleiding die nodig is voor uw ogen.

Wij verzorgen de volledige zorg voor uw ogen.

Op 30 november 1976 openden wij voor het eerst onze deuren in ’s-Hertogenbosch

In al die jaren dat wij in het vak zitten, zijn wij altijd trouw gebleven aan waar het echt om draait. Eenvoud & vakmanschap: een motto waaronder wij de volledige zorg voor uw ogen en alles wat daar bij komt kijken verzorgen

Brillen Modern, klassiek, opvallend of zo min mogelijk aanwezig, kleurrijk of toch liever wat alledaagser, ons aanbod is zeer gevarieerd en wisselt regelmatig. Ook qua glazen bekijken we individueel wat het beste voor u is

Lenzen Of we nu gaan voor harde, zachte, torische of multifocale, een vervangend systeem of voor een lens die langer meegaat. In samenspraak met u gaan we voor het type lens wat het beste bij uw oog past, waarna deze volgens de gemeten gegevens besteld wordt, zodat u altijd een lens heeft die specifiek voor uw ogen gemaakt is! Persoonlijk contact met onze klanten, de tijd nemen en het denken in oplossingen is belangrijker dan hoe groot we zijn. Kortom een echt familiebedrijf waar de klant nog voorop staat!

Heeft u ook een probleem met uw ogen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Vierde Morgendreef 10 Den Bosch | 073 641 6612 | www.zichtenzo.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).