bruisende zaken

Exclusief bij Schoonheidssalon Anne Intens liftende  verzorging

Exclusief bij Schoonheidssalon Anne Intens liftende verzorging

01-12-2018

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat.

Nieuwe kerstcollectie IXXXI is binnen! Niche parfums clean, escentric molecules exclusieve geuren!

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect. De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd. Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd. Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging. Wilt u meer weten wat la Colline voor uw huid kan betekenen? Boek nu uw VIP-plaats op de skin lab middag / avond op 20 december aanstaande. Onder het genot van een hapje en glaasje bubbles ervaart u de fijne werkstoffen van de mooie producten van la Colline! Beauty and go • Reiniging van de huid • Ultimate Peeling Liquid • Mild peeling • Serum • 15 minuten Beauty Angel Collageenlamp • Dag/nachtverzorging € 44,95

TIP VAN ANNE: vanaf 15 december tot aan de kerst zijn we iedere dag voor u geopend, ook op de zondagen! De bubbles staan klaar, de gluhwein is warm!

Cronenakker 1 Nuland | 073-5324724 | www.schoonheidssalonanne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).