bruisende zaken

     Samen op zoek naar de vakantie     die bij je past

Samen op zoek naar de vakantie die bij je past

01-12-2018

Heb je vakantieplannen maar heb je geen tijd of zin om uit te zoeken waar je dit jaar naar toe zou willen gaan? Maak het jezelf dan een keer makkelijk en doe een beroep op de diensten van Miriam van Eekelen. Als mobiel reisadviseuse komt ze op het moment dat het jou uitkomt op de locatie van jouw voorkeur om de vakantie van je dromen te vinden!

“Als ik maar even de kans krijg, ga ik weer op reis naar een nieuwe bestemming”, vertelt Miriam enthousiast, ze heeft van haar hobby haar werk kunnen maken en is al jaren een reisadviseuse in hart en nieren

Jouw wensen staan centraal Of het nu gaat om een verre reis naar een subtropische bestemming of kamperen op een camping in eigen land, het kan allemaal. “In een persoonlijk gesprek neem ik alle tijd om jouw wensen te verkennen. Ik kom daarvoor bij je thuis, of op een andere plek, op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dat kan dus ook in het weekend of in de avonduren zijn. Vervolgens ga ik voor je op zoek.” Al het werk uit handen “Ik put in mijn zoektocht uit het aanbod van vakanties van vrijwel alle bekende reisorganisaties, waaronder TUI. Meestal kom ik uiteindelijk met 2 tot 3 voorstellen, waarna het aan jou is om de vakantie te kiezen die het beste bij je past. Ik neem je verder al het werk uit handen; van het boeken van de reis en excursies tot het regelen van transfers en hulp bij visumaanvragen. Het enige dat jij hoeft te doen, is je koffers inpakken. En het mooie is dat het je niets extra’s kost.” Een uitdaging “Het is steeds weer een uitdaging om de puzzel kloppend te maken. Maar als jij helemaal blij terugkomt van je vakantiebestemming, dan heb ik mijn werk goed gedaan!”

Het is steeds weer een uitdaging om de puzzel kloppend te maken

TUI at Home/ Miriam van Eekelen 06-46801543 miriam.van.eekelen@tui.nl www.tuiathome.nl/ miriam-vaneekelen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).