bruisende zaken

De ultieme Wellness  experience

De ultieme Wellness experience

01-12-2018

Sinds 1997 is Wellness Centre De Thermen gevestigd in Rosmalen. In al die jaren is het complex uitgegroeid tot een begrip. De gasten roemen de gemoedelijke, huiselijke sfeer. “We zijn niet de grootste, maar wel de gezelligste en gemoedelijkste sauna”, aldus Laurens van Luxemburg.

Niet voor niets beschikt De Thermen over een grote en trouwe vaste klantenkring. “Jaarlijks bezoeken tussen de 40.000 en 50.000 mensen ons Wellness Centre. Veel hiervan zijn afkomstig uit de regio, maar ook ver daarbuiten, zelfs vanuit België weten ze ons te vinden.” Een totaalbeleving Bij De Thermen kun je genieten van een tal van saunafaciliteiten. Naast stoomcabines en diverse baden zijn er maar liefst 8 verschillende sauna’s; van zoutkristal en infrarood tot berken en bio. “Buiten hebben we een kelosauna waar we regelmatig opgietingen doen, inclusief geuren en achtergrondmuziek die passen bij het betreffende thema. Wat dat betreft streven we naar een totaalbeleving.” Heb je behoefte aan meer privacy? Dan is de luxe privé-sauna wellicht iets voor jou

Complete dag uit “Gasten kunnen tevens een afspraak maken voor beauty- en massagebehandelingen, of een heerlijke hammambehandeling ondergaan. Je kunt er desgewenst een compleet dagje uit van maken, zodat je helemaal tot rust komt. En uiteraard kun je in ons restaurant terecht voor een hapje en een drankje. Ons gastvrije personeel zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt.” Ook voor de kids Iedere zondag is het familiedag en zijn kinderen vanaf 4 jaar van harte welkom bij De Thermen. “We hebben dan een speciale kinderopgieting.”

Volg onze Social Media kanalen om op de hoogte te blijven van alle acties.

Hoff van Hollantlaan 4, 5243 SR Rosmalen 073-5220716 | info@dethermen.nl www.dethermen.nl facebook.com/dethermen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).