bruisende zaken

Start 2019 goed: Tijd voor een ‘reset’!

Start 2019 goed: Tijd voor een ‘reset’!

01-01-2019

De feestdagen zijn voorbij. Het nieuwe jaar is begonnen. Voor veel mensen hét moment om gezonder te gaan leven. We eten dan meer groenten en fruit, laten ongezonde dingen staan en gaan fanatiek sporten.

Vaak vallen we na een paar weken terug in ons oude patroon. Dat is zonde!  Start daarom met het C9 programma. En volg daarna het Fat Loss Program. Zo voel je je niet alleen de eerste paar weken, maar ook op lange termijn vitaler en slanker. 

Wil jij een vliegende start maken?
Start met C9! C9 is een makkelijk te volgen cleansing-programma van 9 dagen. Het helpt je om je te ontdoen van gifstoffen die je gezondheid negatief kunnen beïnvloeden. Daarnaast kun je er een aantal kilo's mee afvallen. Hoeveel? Dat is afhankelijk van je startgewicht.

Wil jij optimaal vet verbranden?
Start met het Fat Loss Program! Het Fat Loss Program bevat methodieken die hun werkzaamheid hebben bewezen. Met dit programma ga je stap voor stap op weg naar optimale vetverbranding, betere gezondheid en vitaliteit! We werken naar een positieve band tussen jou en eten Eten is heerlijk, eten is mooi! Het plan bevat vele uitgewerkte mogelijkheden van ontbijt, lunch, diner en ‘leuke tussendoortjes’. Er wordt geen calorie geteld.

Je ontdekt hoe je je vetverbrandingsmotor kunt activeren
Met enkele eenvoudige trucjes is het mogelijk onze vetverbrandingsmotor weer te activeren. De trucjes zorgen tegelijkertijd voor een verbeterde werking van het immuunsysteem. Dat is mooi meegenomen!

Je ontdekt op een slimme, leuke en effectieve manier bewegen
Verwerkt in de methode zit een manier van bewegen die aansluit op dat waarvoor je een bewegingsapparaat hebt gekregen van ‘Moeder Natuur’. Geen ellenlange trainingen, maar slimme, leuke effectieve beweegvormen.

Je ontdekt hoe je beter ademt, ontspant en slaapt
Dit is wellicht de meest onderschatte factor in het proces van vitaliteit, gezondheid en fitheid. Het programma bevat oefeningen waardoor je beter ademt, ontspant en slaapt.

Graag maak ik ook van jou een vitalere versie van jezelf! Tot snel!

Start in januari 2019 met C9 of het Fat Loss Program en ontvang een gratis gezichtspeeling t.w.v. € 22,-

06-51527282 info@3-vitaal.nl 3-vitaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).