column

Het werkt!

Het werkt!

01-01-2019

Het lijkt niet alleen zo... Het is ook zo: steeds meer leerlingen nemen bijles. Is daar een reden voor? Ja! Een simpele reden:

Twijfel je nog om jouw kind door middel van bijles extra te ondersteunen? Besef je dan goed: we zitten op een belangrijk punt van het schooljaar: januari... Zo na de kerstvakantie vliegt het schooljaar weer enorm snel voorbij... Jij wilt niet die ouder zijn die straks zegt “waren we maar eerder begonnen.” Voorkom zo’n situatie! Bij StudieJunk vinden we dat leren leuk moet zijn en dat is enkel mogelijk als je kind in zijn eigen capaciteiten gelooft en goed bij blijft met de stof.

De beste oplossing? Neem de tijd om je kind te begeleiden en geef hem/haar de mogelijkheid om zijn vragen te stellen. De meeste scholieren zitten met vragen, maar durven deze niet te stellen. Als ouder heb je de kans om je kind te ontzorgen en zo een succesvol jaar tegemoet te gaan.

Uit ervaring weten we dat een goede uitleg door een bijlesdocent het verschil kan maken tussen een onzekere leerling die met tegenzin naar school gaat, of een zelfverzekerde leerling die met veel plezier aan zijn huiswerk gaat! Bijles is zeker niet alleen voor leerlingen met een achterstand! Voor welke leerling is het nou niet prettig om zo efficiënt mogelijk te leren en 1 op 1 vragen te kunnen stellen?

Laat het jaar niet voorbijvliegen en kom NU in actie.

www.studiejunk.nl | 06-10990020 | info@studiejunk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).