Column

Veilig verkeer in    Rosmalen

Veilig verkeer in Rosmalen

01-02-2019

Het is weer winter. Na een heerlijke en lange zomer die tot in november duurde, zijn de dagen weer korter en somberder.

Ach, dat heeft natuurlijk ook zijn charme, want wat is er leuker dan gezellig bij elkaar te kruipen, spelletjes te doen of om de open haard te zitten? Of samen met vrienden wat te drinken in een van de gelegenheden in het centrum, de gebeurtenissen van alledag doornemend. Baan, kinderen, sporten, boodschappen enzovoorts, ieder kent het wel.

Het moment van genieten is ieder natuurlijk van harte gegund. Blij dat iedereen van het gezin weer veilig thuis is. Maar staat u er wel eens bij stil dat dat ook wel eens anders kan zijn? Dat iemand onderweg een aanrijding krijgt? Niemand hoopt dat, maar heeft u wel eens opgelet met hoevelen we tegelijkertijd onderweg zijn? En hoeveel mensen zich niet aan de verkeersregels houden? Neem nu ons centrum in Rosmalen: het is een voetgangers/fietsgebied maar regelmatig komen er brommers, scooters en auto’s voorbij over het plein. En gelukkig gaat het goed, maar het zal maar eens verkeerd gaan omdat de voetgangers er niet op bedacht zijn.

Of gewoon omdat een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom: laten we ons met zijn allen aan de verkeersregels houden, dan zitten we ’s avonds weer veilig thuis.

Op deze manier kunnen we met zijn allen gezellig door de winkelstraten blijven slenteren. Het centrum van Rosmalen verdient dat! Rianne Schute Centrum Management Rosmalen

www.beleefrosmalen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).