column Yvet Martherus

Bruisende kliniek

Bruisende kliniek

01-02-2019

Yvet Martherus is een moderne dierenarts die ziet dat het anders moet en kan met de zorg voor ons huisdier. Dit mede door trends als humanisering en lifestyling, waardoor huisdieren steeds meer een volwaardig gezinslid zijn en passen bij onze levensstijl.

Trots Dierenkliniek Nuland is een bruisende kliniek met veel persoonlijke aandacht voor eigenaren en huisdieren. “Onze (dier)vriendelijkheid en deskundigheid wordt zeer gewaardeerd. Een klanttevredenheid van 9,3 en een zogenaamde Net Promoter Score van +43 is hoog en iets om trots op te zijn,” zegt Yvet. “Wij nemen ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en plaatsen therapeutische katten in zorginstellingen en maandelijks saneren we het gebit van een dier uit het dierentehuis ‘s-Hertogenbosch.”

Nieuwe pup of kitten?
Wat is er nu leuker dan uw gezin uit te breiden met een leuke pup of kitten? “Wij helpen eigenaren door te adviseren over het ras en de aanschaf. De nieuwe gezinsleden krijgen van ons een aankoopcontrole, happy puppy- of kittenbag over gezondheidszorg en doen vrijwillig mee aan de puppy- of kittenconsultatie.”

Cat friendly
Dierenkliniek Nuland is een ‘Cat Friendly Practice’. Waarom is dit belangrijk voor Yvet? “Deze internationale certificering waarborgt een continue kwaliteit en zorgt voor minder stress bij onze katten.” En ook de honden plukken de vruchten ervan.

Neem eens een kijkje op onze website!! Yvet, Dierenarts Dierenkliniek Nuland.

Zandstraat 17A, ’s-Hertogenbosch | Nuland | info@dierenklinieknuland.nl | 073-5325580 06 -18966783 Kijk op onze nieuwe website www.dierenklinieknuland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).