Column

HELP  Examens!!

HELP Examens!!

01-02-2019

Zit je in het eindexamenjaar, dan wil je natuurlijk graag slagen! Moeite met één of meer examenvakken? Wil je weten welke onderwerpen je echt moet kennen voor je eindexamen? Of wil je hogere punten behalen voor je examens? Om je te helpen jouw doel te behalen, bieden we ook voor jou een begeleiding op maat.

Zo bieden we van februari tot en met mei tientallen examentrainingen aan, speciaal voor jou als eindexamenleerling. De examentraining is erop gericht vmbo-, havo- en vwo-leerlingen optimaal op het eindexamen voor te bereiden. Per vak worden er door onze ervaren trainers specifieke examenonderdelen behandeld door middel van een gestructureerde uitleg en heldere stappenplannen. We werken aan inhoud, zelfvertrouwen en structuur.

Er is ook de mogelijkheid te kiezen voor een examenpakket. Tijdens een individuele afspraak maken we een persoonlijk studieplan en vervolgens kom je op je 10 dagdelen onder begeleiding oefenen. De begeleiding zal plaatsvinden in kleine groepjes onder begeleiding van onze examenexperts die de tijd en rust hebben om uitleg te geven.

Naast examentraining en het examenbegeleiding pakket bieden we ook losse blokken examenbegeleiding aan. In een rustige omgeving wordt zelfstandig de stof geleerd, oude examens gemaakt en kunnen vragen gesteld worden aan onze ervaren begeleiders. We bieden structuur tijdens het studeren, motiveren, sturen en zijn een steuntje in de rug. Deze vorm van begeleiding is minder intensief dan het examenpakket en de groepen zijn over het algemeen ook iets groter.

Kortom, vergroot je zelfvertrouwen en verhoog je slagingskans met examenbegeleiding van StudieJunk!

www.studiejunk.nl | 06-10990020 | info@studiejunk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).