bruisende zaken

Gevers Tuinprojecten  zet de bloemetjes buiten

Gevers Tuinprojecten zet de bloemetjes buiten

01-03-2019

Patrick Gevers uit Rosmalen runt sinds een jaar zijn eigen hoveniersbedrijf: Gevers Tuinprojecten. De jonge ondernemer legde inmiddels al vele tuinen aan met uitermate tevreden klanten als gevolg.

Tuinonderhoud, tuinadvies, tuinrenovatie, budgettuinen, aanplanten, sierbestrating

Patrick constateert dat onderhoudsvrije tuinen momenteel erg populair zijn: “Strakke moderne tuinen met veel bloembakken. Dat is wel een trend ja. Uitdaging is dan om het zo creatief mogelijk aan te pakken. En in die opzet slagen we altijd. Van iedere tuin is iets moois te maken. Ik steek heel veel tijd in de voorbereiding en het klantcontact. Na intensief overleg over de wensen en mogelijkheden maak ik een ontwerp dat budgettair passend is. ” Budget Van een tuin met veel terrastegels, een Engelse tuin, kunstgras of juist veel verschillende siergrassen tot complete watertuinen inclusief verlichting: Gevers Tuinprojecten verzorgt het allemaal! Ook met een kleiner budget is er veel mogelijk. Patrick daarover: “Ik loop met de klanten door hun tuin heen en luister goed naar wat ze willen besteden en mooi vinden. Op basis van wat ze mij vertellen en de ervaring die ik opdeed bij mijn vorige werkgever maken we dan een voorstel. De mogelijkheden zijn eindeloos: hoogteverschillen, waterpartijen en zelfs complete vijvers. Ik vind het vooral leuk om steeds iets anders te maken en niet steeds terug te vallen op ontwerpen die je al eerder ergens uitvoerde. Die diversiteit maakt dit vak juist zo leuk.” Positief Het klantcontact verloopt bij Patrick erg gemoedelijk: “De reacties op ons werk en aanpak zijn erg positief. Dat is fijn om te horen. Daarom willen we graag bij nog veel meer mensen de bloemetjes buiten komen zetten.”

Opruimwerkzaamheden aanleg gazon kunstgras sloopwerkzaamheden tuinverlichting

Gevers Tuinprojecten | Schoolstraat 30 Rosmalen | 06-36486119 | geversgroen@hotmail.com www.geverstuinprojecten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).