bruisende zaken

De mooiste vloeren

De mooiste vloeren

01-03-2019

Mario van den Boom beheerst de kunst van het vloeren leggen. Niet gek dus dat de slogan van zijn bedrijf (Mario’s Vloeren) ‘The Art of Flooring’ is.

De specialist voor al uw pvc-, tapijt- en marmoleumvloeren, raamdecoratie, trapbekleding.

Mario is bijna 1,5 jaar geleden met zijn eigen zaak begonnen. Ervaring in de vloerenbusiness heeft hij echter genoeg. Hij is al ruim 12 jaar werkzaam als woningstoffeerder: “Maar nu was het moment daar om het zelf te gaan doen. Het was een sprong in het diepe, maar wel een goede keuze. Het is hartstikke druk. Ik werk zowel voor particulieren als bedrijven.”

Showroom
De showroom is gevestigd aan de Margrietstraat 12 in Middelrode. “Ik heb aan huis een hele mooie showroom gecreëerd. Daar kunnen klanten op donderdagavond, zaterdagochtend en op afspraak alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie bekijken,” aldus Mario.

Pvc-vloeren zijn momenteel erg populair.
“Negentig procent van wat we momenteel leggen is pvc. Ideaal materiaal want het is slijtvast en verkrijgbaar in haast elk denkbare kleur en motief. Het is ook erg handig in onderhoud en als er iets beschadigd is, hoef je maar een klein stukje te vervangen. Daarnaast kun je het ook over een bestaande tegelvloer leggen, zonder hak- en breekwerk!“

Tapijt
“Veel mensen kiezen voor de bovenverdieping ook voor tapijt. Dat geeft een warme uitstraling aan het interieur. Het is ook lekker warm aan de voeten. Voor trappen is zowel tapijt als pvc erg in trek.” Mario’s Vloeren rekent gunstige prijzen. Hij is de enige contactpersoon en tevens komt hij alles zelf inmeten en leggen. “De klant weet meteen waar deze aan toe is en afspraak is afspraak. Ik help graag en geef altijd een passend advies.”

De showroom in Middelrode is geopend op donderdagavond (18-21u), zaterdagochtend (9-13u) en op afspraak.

Margrietstraat 12 Middelrode | 06-29065619 mariosvloeren@outlook.com | www.mariosvloeren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).