bruisende zaken

Podotherapie Makkelijk  Lopen ‘loopt’ goed

Podotherapie Makkelijk Lopen ‘loopt’ goed

01-03-2019

Ruim 9 jaar geleden is Lieke Schuts gestart met haar podotherapiepraktijk op de Groote Wielen in Rosmalen. Naast haar praktijk in Heeswijk-Dinther en de vestiging in Berlicum wilde zij graag een vestiging openen in Rosmalen. ‘Met het gezondheidscentrum aan de Groote Wielenlaan 85 kwam er een locatie beschikbaar waar de zorg centraal georganiseerd zou worden en daar ben ik met veel plezier ingestapt.’

Enkele jaren later is Lieke Schuts gaan samenwerken met Marloes Goossens en is de praktijknaam aangepast in Podotherapie Makkelijk Lopen. Door de samenwerking zijn Lieke Schuts en Marloes Goossens eigenaar van negen vestigingen van Podotherapie Makkelijk Lopen. ’Naast onze vestiging in Rosmalen, zitten we ook in Berghem, Berlicum, Vinkel, Heeswijk-Dinther, Schijndel, Sint-Oedenrode en Son en Breugel. Op deze vestigingen wordt u door één van onze deskundige en ervaren podotherapeuten ontvangen.’ Podotherapie Podotherapie betekent letterlijk ‘voettherapie’. ‘Alle mensen met voet-, maar ook knie-, heup-, en rugklachten kunnen bij Podotherapie Makkelijk Lopen, terecht, vertelt Marloes.

Samenwerking met andere disciplines is binnen de praktijk van Podotherapie Makkelijk Lopen het sleutelwoord. ‘Dit uit zich onder andere in het overleg met fysiotherapeuten en pedicures die gevestigd zijn binnen de verschillende gezondheidscentra waar wij ook gevestigd zijn en dat verloopt erg prettig, vertelt Lieke.

Podotherapie bij kinderen
Ook met uw kinderen kunt u terecht bij Podotherapie Makkelijk Lopen. Hoort u uw kind klagen over pijn in de voeten of benen, valt u kind vaker dan andere kinderen of slijten de schoenen sneller dan normaal? Dan is een bezoek aan Podotherapie Makkelijk Lopen aan te raden. ‘Hoe eerder we starten met het corrigeren van de voeten en benen van uw kind, hoe meer effect dit heeft op latere leeftijd’, adviseert Marloes.

Voor een afspraak belt u (073) 547 00 19 of stuur een mail naar info@makkelijklopen.nl.

Bent u benieuwd geworden? Kijk dan op onze website www.makkelijklopen.nl

www.makkelijklopen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).