bruisende zaken

Glas-in-huis

Glas-in-huis

01-03-2019

Jouw huis is meer dan een voordeur en een huisnummer. Het is jouw eigen plek. Jouw huis met de zon door het raam, de zon die door gekleurd glas heen alle hoekjes en lege plekken laat leven!

Zo hangt er bij mijn ouders het raam van mijn overgrootvader, gebrandschilderd glas-in-lood. Als kind verwonderde ik me over hoe dat gemaakt is. Glas verbindt onze familie.

Twintig jaar geleden volgde ik mijn eerste workshop glas-in-lood en sinds mei 2017 run ik mijn eigen glasatelier aan huis. Alle glastechnieken vind ik fascinerend en heb ik in huis: je kunt in je eigen kleuren en vormen laten zien wie je bent en wat jou verbindt. Met je familie, met je huis.

Spreekt het je aan en zoek jij ook iets persoonlijks van glas? Neem contact met me op en we gaan samen op zoek naar jouw glas-in-huis.

Marterhage 17 Berlicum 06-28512601 info@glasatelierliesbethkocken.nl www.glasatelierliesbethkocken.nl glasatelier liesbeth kocken glasatelier liesbeth kocken

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).