bruisende zaken

Mode voor iedere vrouw

Mode voor iedere vrouw

01-04-2019

In 2015 werd Boetiek Gaya geopend door Mathilde de Werdt, waar zij exclusieve, draagbare damesmode verkoopt voor iedere vrouw.

Rosmalen Avenue Zondag 14 april modeshow

Voor iedere gelegenheid

Onze collectie bestaat uit exclusieve merken die je niet zo snel ergens anders zult vinden zoals; Aventures des Toiles, Elsewhere, Le Pep, Masai, Maloka, NöR, Ophilia, Sani Blu, Simclan, Vetono, Zeitlos en Zilch. Ze hebben allemaal verschillende stijlen
- van heel kleurrijk en uitbundig tot ingetogen en neutraal
- maar hebben met elkaar gemeen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en beschikken over een uitstekende pasvorm.”

Een complete outfit

Uiteraard hebben we ook onmisbare basics zoals shirts van Slippely, Panty's van Kunert en broeken voor elke maat en ieder figuur van Anna Montana.” Kleding is verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 48. “Daarnaast verkopen we bijpassende accessoires zoals sieraden van Zsiska, sjaals, tassen en riemen om de outfit compleet te maken.”

Persoonlijk advies

In de ruime, overzichtelijke winkel kun je op je gemak rondkijken. “Desgewenst nemen we graag de tijd om een passende outfit voor je samen te stellen, onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is leuk om iemand zover te krijgen eens iets anders te proberen. Wij zeggen altijd ‘gewoon passen’, dan zie je pas wat kleding met je doet. Vaak zijn mensen blij verrast.”

Ook buiten de openingstijden

Klantvriendelijkheid staat bij Boetiek Gaya voorop. “Om die reden kun je bij ons ook op afspraak buiten de openingstijden terecht.” Een vriendinnenavond behoort eveneens tot de mogelijkheden. “Lekker privé shoppen met je beste maatjes. Wij zorgen voor een gezellige happening!”

Boetiek Gaya | Schoolstraat 14 Rosmalen | 073-6897723 | info@boetiekgaya.nl | www.boetiekgaya.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).