bruisende zaken

Telecom en ‘Bert’ terug in familiebedrijf

Telecom en ‘Bert’ terug in familiebedrijf

01-04-2019

De Van der Donk Group stond de afgelopen 30 jaar, binnen en buiten de dorpsgrenzen van Rosmalen, vooral bekend als nummer één beveiligingsbedrijf. Met Qonnecta heeft de Van der Donk Group sinds kort een eigen telecom- en internetprovider in de gelederen.

Opa plaveide in de jaren '70 de weg door het starten van een gespecialiseerd bedrijf in het leggen van kabels en leidingen voor telefonie met PTT als grote opdrachtgever. “Op een bepaald moment bediende hij heel Nederland en namen zijn zoons elk een tak in het bedrijf over. In mijn geval was dat dus beveiliging, met een stukje telecom erbij,” vertelt directeur van het beveiligingsbedrijf Sjef van der Donk. Dat de naam 'Van der Donk' sinds jaar en dag een begrip is in de beveiligings- & telecomwereld bleek opnieuw toen kleinzoon Bert zich vorig jaar bij de organisatie van telecom-aanbieders aanmeldde met Qonnecta.

Alles onder één dak
“Qonnecta is een internet-telecombedrijf dat als aparte entiteit binnen Van der Donk Group is opgestart,” vertelt Bert. “Naast een snelle en betrouwbare internetverbinding, welke in deze tijd cruciaal is, bieden we met Qonnecta moderne telecomdiensten op maat. Wanneer u kiest voor vaste en/of mobiele telefonie van Qonnecta, kiest u voor optimale bereikbaarheid en maximale flexibiliteit. Het bellen via het internet (VoIP) is bovendien kostenbesparend en aangezien de ISDN-lijnen volgend jaar verdwijnen, is dit misschien wel het uitgelezen moment over te stappen.”

De concurrentie in de telecombranche is moordend, maar de samenwerking tussen Qonnecta en de Van der Donk Group biedt klanten een groot voordeel: een alles-in-één pakket maakt het makkelijker en voordeliger voor de klanten. Het is mogelijk om zowel de beveiliging als internet en telefonie van hun bedrijf aan ons over te laten. We bieden één aanspreekpunt voor al deze diensten en kunnen storingen veelal op afstand oplossen.

Ook ‘Bert’ is terug
Sjef’s vader overleed 1 jaar voordat kleinzoon Bert geboren werd. “Hij kent zijn opa alleen maar van verhalen en foto’s, maar hij lijkt wel op hem, qua uiterlijk en humor.” Het deel ‘Bert’ is enkele jaren geleden uit de bedrijfsnaam verdwenen, maar met de intrede van Sjef’s zoon is de naam Bert van der Donk in ieder geval weer terug op de werkvloer en nu dus ook in de telecomwereld.
 

Hofkesweg 13 (Bedrijventerrein Kruisstraat) Rosmalen www.vddonkbeveiliging.nl | www.qonnecta.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).