Column

Ontdek de voordelen                van wandelen!

Ontdek de voordelen van wandelen!

01-04-2019

Steeds meer wordt de natuur ingezet bij de begeleiding van mensen en worden de bijkomende positieve effecten van wandelen (h)erkend. Coaching in de natuur is absoluut niet zweverig maar juist ‘down to earth’, heel praktisch en vooral realistisch!

Wandelen in de natuur… de een houdt er meer van dan de ander. Zelf wandel ik steeds vaker. Alleen, met mijn man, met mijn gezin, met vrienden en inmiddels ook met klanten. Door mijn eigen positieve ervaringen met wandelen, ging ik ook tijdens coachsessies met klanten wandelen. Door het natuurlijke positieve effect bij klanten, ging ik me meer verdiepen in wandelcoaching. En ik startte met de opleiding tot wandelcoach bij Wandelcoach Nederland. Om zo mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden. Verschillende onderzoeken tonen het positieve effect van begeleiding in de natuurlijke omgeving aan. Bijvoorbeeld wat in beweging zijn met onze hersenen doet en de effecten van een natuurlijke omgeving. Het onbewuste wordt juist buiten door de combinatie van natuurlijke metaforen en symbolen, de gesprekken en de beweging, aangezet tot veranderen.

Ervaar zelf wat coaching in de natuur met je doet! Als je gaat wandelen, kom je fysiek en mentaal in beweging. En in combinatie met coaching is het de perfecte mix om je gezondheid te stimuleren. Ben je benieuwd waarmee wandelen jou kan helpen? Bel me dan op 06-51527282.

Of ga naar www.3-vitaal.nl en vul het contactformulier in. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot snel! Vitale groet, Manon

Vitaal betekent levenskrachtig; vol energie om te leven. Je bent vitaal als je fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent.

Graag help ik je naar een vitalere versie van jezelf.

Neem voor meer info of een afspraak contact met me op: 06-51527282 info@3-vitaal.nl www.3vitaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).