bruisende zaken

Beauty voor jezelf of iemand anders!

Beauty voor jezelf of iemand anders!

01-05-2019

Beauty by Esther deelt met jou de fijnste moederdagtips! Heerlijk om cadeau te geven of om zelf te krijgen... Of wat dacht je van een cadeaubon?

De parfums van Sen & Zo zijn samengesteld door ’s werelds beste parfumeurs en zorgen voor een intense beleving de hele dag.

De natuurlijke kracht van geur en emotie
75% van onze emotie wordt beïnvloed door wat we ruiken. Geuren roepen emoties en herinneringen op en beïnvloeden onze stemming. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creëren. Sen & Zo is ook verkrijgbaar bij Ros Conceptstore.

Verwen jezelf met de gouden maskers of gezichtsreiniging van Alissi Brontë.
Een prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten. 100% gegarandeerd dierproefvrij! Alle producten bevatten essentiële oliën en plantextracten. Veel van de Alissi Brontë producten bevatten luxe werkzame stoffen. zoals parel, zijde, diamant en 24k goud.

Vier de lente met een combinatiebehandeling met Cnd!
De mooiste kleuren shellac voor de hand- en voetnagels. Nu in combinatie van € 42,50, nu voor € 35,00!

Nieuwsgierig geworden naar de producten en voor jou beste make up producten? Kom 2 juni naar Stylish By Ingeborg en ervaar het zelf!

Deken van Roestellaan 27 Rosmalen 06-42202976 | estetiq.beauty@gmail.com Estetiq Beauty by Esther

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).