column

Kwaliteit voor een mooie prijs

Kwaliteit voor een mooie prijs

01-05-2019

Brasserie La Porte een smaakbeleving voor iedereen, dat is wat Timothy da Silva en Esther van Rooij willen creëren met hun restaurant. Kwaliteit leveren tegen een lage prijs om op deze manier een laagdrempelig concept neer te zetten. Waar het in de brasserie om draait is ontdekken, proeven en genieten.

In een sneltreinvaart zijn de afgelopen zeven maanden voor Timothy en Esther voorbijgevlogen. Er zijn plannen voor het terras en we zijn continue bezig met het uitbreiden en wisselen van de menukaart. We zijn afgelopen zomer gestart met een beperkte menukaart om te zien hoe onze gasten hierop zouden reageren. Inmiddels is het een menukaart met diverse keuzes en uitdagende smaak combinaties. Waar het begon met een Frans-Meditteraanse keuken, is nu tevens de Aziatische keuken omarmt. Dit valt in goede smaak bij de gasten van La Porte. Een smaakbeleving en een gezellige avond, dat is waar wij voor staan en waarmee wij onze gasten willen verwennen.

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur Op maandag gesloten

Maaspoortweg 207 ’s-Hertogenbosch | 073-6894040 | info@brasserielaporte.nl | www.brasserielaporte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).