bruisende zaken

Veilig en snel van je overtollige vet af?

Veilig en snel van je overtollige vet af?

01-05-2019

Vandaag ben ik te gast bij CoolSculpting Kliniek ’s-Hertogenbosch. Een medewerkster vertelt me hier alles over CoolSculpting, hét alternatief voor liposuctie. “Het is uitdrukkelijk geen afvalmethode”, benadrukt zij. “Je kunt er heel gericht het hardnekkige vet op je buik, flanken, bovenbenen of -armen mee aanpakken dat je vaak niet weg krijgt, ondanks het feit dat je gezond eet en regelmatig sport.”

De belangrijkste voordelen
Geen operatie, geen littekens, blijvende resultaten en je bent niet een hele tijd uit de running, je kunt direct weer aan het werk. “We zijn van tevoren heel eerlijk over wat je precies kunt verwachten’’. Het feit dat CoolSculpting, officieel ontwikkeld door Harvard Medical School, is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), stelt gerust. Dit geeft namelijk aan dat het wetenschappelijk bewezen is en dat het werkt.

De behandeling wordt bij de CoolSculpting Kliniek uitgevoerd door medisch personeel en met behulp van erkende apparatuur. Er wordt een zuignap geplaatst op de zones die je behandeld wil hebben en er wordt gekoeld met -11˚. “Door de kou wordt het apoptose proces gestart, wat inhoudt dat de vetcellen afbreken en op een natuurlijke manier afgevoerd worden door het lichaam. Na 3 tot 4 maanden zie je het eindresultaat van een behandeling.”

Ben jij ook enthousiast?
Ontdek dan zelf of CoolSculpting iets voor jou is en maak een afspraak voor een eerste, gratis consult! CoolSculpting heeft inmiddels acht vestigingen verspreid over heel Nederland: ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Amsterdam (Oud-Zuid en Museumkwartier), Utrecht, Den Haag, ’t Gooi en sinds kort ook in Eindhoven.

CoolSculpting Den Bosch | Stationsweg 23, Den Bosch | 073-3034191 www.coolsculptingkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).