bruisende zaken

Wij zijn Mirjam, Kasper en Simone  WIJ ZIJN KOMWONEN

Wij zijn Mirjam, Kasper en Simone WIJ ZIJN KOMWONEN

01-07-2019

Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring op de woningmarkt in Rosmalen en omgeving. ‘Omdat we hier al jaren wonen en werken, zijn we geworteld in de Rosmalense gemeenschap en kennen we dit gebied als geen ander.

We zetten graag dat ene stapje extra

“Wij snappen dat de aan- of verkoop van een woning een grote stap is. We begeleiden je graag van a tot z en behartigen je belangen. Samen! Want dat vinden we belangrijk.”

Persoonlijk en betrokken
“Doordat we kleinschalig zijn, is het contact heel persoonlijk. We zijn goed bereikbaar, enthousiast en flexibel. We denken actief mee en zetten vanuit onze betrokkenheid graag dat ene stapje extra. Op ieder moment zijn we alledrie op de hoogte van wat er speelt, zodat we je hier meteen over kunnen informeren.”

Verkoop van de woning
KOMWONEN kan je als geen ander helpen bij de verkoop van je woning. “We kennen de markt in deze regio door en door en komen bij je thuis om je een gericht advies te geven en samen de strategie te bepalen. Vaak geven we meteen wat tips hoe je je woning het beste kunt presenteren. We streven er naar jou gedurende het hele proces volledig te ontzorgen en doen er alles aan om je woning op het juiste moment voor een goede prijs te verkopen.”

Ook taxaties
Heb je een officieel taxatierapport nodig? Ook dan ben je bij KOMWONEN aan het juiste adres. “Dit is bijvoorbeeld aan de orde bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, of bij een echtscheiding. Als gekwalificeerd taxateurs stellen we een uitgebreid en deskundig rapport op, indien gewenst gevalideerd.”

Ontdek wat KOMWONEN voor jou kan betekenen en maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend advies of waardebepaling.

KOMWONEN Makelaars Rosmalen | 073-3035334 | info@kom-wonen.nl | www.kom-wonen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).