bruisende zaken

MS More maakt je mooi

MS More maakt je mooi

01-07-2019

Ms More is een laagdrempelige schoonheidssalon en nagelsalon gespecialiseerd in behandelingen voor gezicht, lichaam en handen en voeten. Sinds dit voorjaar is de zaak van Sonja van Dijken, Vera Hensen en Jill van Eijk gevestigd aan de Burgemeester Godschalxstraat 39 in Den Bosch.

Eerder was er sprake van een salon aan huis bij Vera, maar klanten wisten Ms More zo goed te vinden dat het bedrijf uit zijn jasje groeide. De samenwerking tussen Vera en Sonja kwam twee jaar geleden tot stand en in 2018 kwam Jill er bij. Op het nieuwe adres heeft het enthousiaste drietal de beschikking over voldoende ruimte en twee aparte cabines voor gezichtsbehandelingen, massages en permanente make-up. Daarnaast zijn er nog een browbar en föhnbar.

Behandelingen
Bij Ms More kun je terecht voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen voor gezicht, lichaam, handen en voeten. Van het verven van wimpers en wenkbrauwen tot epileren met touwtje of hars en van permanente make up tot massages, pedicure, knippen, föhnen, verven, wimperlift en wimperextensions tot het verzorgen van je nagels (gellak/acrylnagels/gelnagels). Persoonlijke aandacht, zorg en passie staan daarbij centraal.

Specialismen
De specialismen van Jill zijn de permanente make up en wimperlift, epileren, hennabrows en föhnen. Vera doet gezichtsbehandelingen, permanente make up en nagelbehandelingen. Sonja tekent voor gezichtsbehandelingen, massages (ontspannend, hotstone, body scrub, kruidenstempels, lomi-lomi en bodywrap) en gellak op natuurlijke nagels. Daarnaast kun je bij Ms More ook terecht voor behandelingen door een pedicure, kapster, twee nagelstylistes en een wimperextensions-specialiste.

Koffiehoek
Jill, Vera en Sonja ontvangen u graag in hun nieuwe salon. De dames voelen zich daar al helemaal thuis: “Dit is heel anders dan een salon aan huis. We kunnen nu alles aanbieden onder één dak. We hebben ook een leuke koffiehoek en dat maakt het heel gezellig. Ook voor mensen die alleen zin hebben in lekkere koffie/thee van La Brasilera en Twistea: ook om mee te nemen!”

Iedereen is welkom: van jong tot oud en voor iedere beurs. Loop gerust eens binnen!

Burgemeester Godschalxstraat 39 Den Bosch (Empel) | 073-2110010 | info@msmore.nl | www.msmore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).