column

   Wij zijn een Cat Friendly Practice

Wij zijn een Cat Friendly Practice

01-08-2019

En dat betekent; minder stress voor uw kat, hond of konijn.

Wij zijn nu vier jaar Cat Friendly Practice (CFP). Voor klinieken die aantoonbaar meer dan de stap extra maken voor onze geweldige huiskatten. En omdat ze onze passie zijn, en omdat zij het verdienen. Daarom.

Wij vinden certificering belangrijk. Voor u als klant is dit belangrijk omdat een protocollaire manier van werken zorgt voor de continue kwaliteit die meetbaar is. Geen ISO voor ons, maar branche gerelateerde certificering. Daar hebben u en uw kat het meeste aan.

Bij Dierenkliniek Nuland hebben ze de beste zorg voor huisdieren en hun eigenaren. Ze hebben een persoonlijke benadering, waardoor klanten zich sneller vertrouwd en thuis voelen. “Klant- & diervriendelijkheid en het bieden van een oplossing op maat zijn heel belangrijk”, zegt Yvet Martherus.

Zandstraat 17A ’s-Hertogenbosch | Nuland info@dierenklinieknuland.nl 073-5325580 www.dierenklinieknuland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).