Column

Backstage Brow  			 

Backstage Brow  

01-09-2019

De missie van Backstage Brows is mooie wenkbrauwen creëren die jouw natural beauty benadrukken. Een paar goede wenkbrauwen zorgt voor een optische lift van de ogen en hierdoor een open blik. De Brow Artist die werkzaam is in de studio hecht veel waarde aan de natuurlijke shape van de wenkbrauwen, geen enkele vorm is tenslotte hetzelfde!

Liever een brow treatment waar je nog langer plezier van hebt?

Dan is microblading wellicht iets voor jou! Microblading is een revolutionaire techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met een manuele pen en pigment worden flinterdunne sneetjes in de huid gemaakt die haartjes simuleren. Tijdens de behandeling worden de kleur en vorm van de wenkbrauwen geperfectioneerd. Microblading is altijd inclusief nabehandeling om de mooiste resultaten te kunnen behalen. Na de nabehandeling behoudt het resultaat 1 á 2 jaar. Bezoek de website van Backstage Brows voor meer informatie over alle treatments.

In de salon bevindt zich tevens een browbar met gecertificeerd brow-styliste. De salon is voorzien van ligbedden voor tijdens de wasmassage, een aparte color zone en een gezellige koffiecorner met heerlijke verse variaties van koffie en thee. Met uitgebreide openingstijden (doordeweeks tot 20.00 uur geopend) en openstelling het gehele weekend is er altijd plek voor jouw op maat gemaakte kleur en/of knip behandeling.

Boek nu online: www.backstagebrows.nl

Binnenrotte 121, Rotterdam | 010-4134344 | info@salonbackstage.nl | www.salonbackstage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV