Column

Uitzenden is onze passie!

Uitzenden is onze passie!

01-09-2019

We zijn alweer halverwege het jaar en we zijn goed op schema. Begin dit jaar is onze naam gewijzigd, waar eerst IN4WORK stond heten we nu IN2ACTION Uitzendbureau. De nieuwe gevelreclame hangt aan de gevel en hij is mooier geworden dan we durfden hopen, dit mede dankzij 'SIZO in and outdoor signing', dank jullie wel.

We hebben de grote zomer piek weer gehad en het was nog nooit zo moeilijk om aan goede uitzendkrachten te komen maar het is toch weer aardig gelukt. Al onze klanten en uitzendkrachten zijn inmiddels gewend aan de naam IN2ACTION Uitzendbureau.

Gemotiveerd en betrouwbaar

IN2ACTION Uitzendbureau levert vast en tijdelijk personeel in de schoonmaakbranche.

“Ervaring is niet noodzakelijk. Bij ons kan bijna iedereen die binnenloopt, aan de slag. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en van aanpakken weet, dan is er altijd wel iets te doen. Je leert het werk veelal ‘on the job’. We doen er alles aan om betrouwbare krachten te vinden.'

Persoonlijke benadering

“We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering.

Onze werkgevers en kandidaten zijn voor ons belangrijk, we zijn betrokken bij het werk. Daarnaast hebben we verstand van de doelgroep én van het schoonmaakwerk. Dankzij de korte lijnen zijn we bovendien zeer flexibel. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en we kunnen snel handelen als dat nodig is. Wat de vraag ook is, we nemen de tijd om een passende oplossing te vinden. “Uitzenden is onze passie.” “Onze huidige klanten zijn met name grote schoonmaakbedrijven. We hebben nu veel werk in Noord-Holland. In Rotterdam is het hoofdzakelijk kantoren schoonmaak. In de toekomst willen we ons meer richten op schoonmaakbedrijven en hotels in de regio Rotterdam.”

Ben jij op zoek naar GOED PERSONEEL? Neem dan contact met ons op!

Goudsesingel 22, Rotterdam 010-2298221 info@in2actionuitzendbureau.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV