BRUISENDE COLUMN

Schitteren in het gerestaureerde Wereldmuseum in Rotterdam

Schitteren in het gerestaureerde Wereldmuseum in Rotterdam

24-10-2019

Het Juweel Rotterdam schittert van 22 t/m 24 november in de balzaal van het Wereldmuseum in Rotterdam. Dit jaar is er op Het Juweel meer aandacht voor goud- en edelsmeden en horlogemakers. Hierdoor ontstaat een verfrissender en unieker aanbod, met een persoonlijke aanpak vindt iedereen een geheel eigen sieraad. Zo ontdekt elke bezoeker iets moois voor de feestmaand.

Bijzondere locatie

Het Wereldmuseum is een statig pand in het centrum van Rotterdam. Op de eerste etage van dit vroegere clubgebouw van de Koninklijke Yachtvereniging uit 1851 bevindt zich de indrukwekkende Balzaal en Salon met uitzicht over de Oude Maas. Onder het genot van een drankje loopt je als  bezoeker langs de vitrines in de Balzaal van het Wereldmuseum.

Win vrijkaarten!

Als liefhebber van juwelen en sieraden mag je dit evenement niet missen! Wij mogen 5x2 vrijkaarten Het Juweel weggeven. Meedoen is simpel. Bezoek onze Facebookpagina ‘https://www.facebook.com/rotterdambruist/’, like het bijbehorende bericht en tag in de reacties iemand die jij graag meeneemt naar deze juwelenbeurs.

Houd vervolgens de Facebookpagina goed in de gaten, want vrijdag 15 november maken we de winnaar bekend.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV