bruisende zaken

Betaalbare dameskleding

Betaalbare dameskleding

01-11-2019

Afgelopen februari besloten Sandra Cornelisse en Claudia Stuivenberg samen om de sprong in het diepe te wagen en hun eigen winkel te beginnen. Dat was het begin van Fashion Lovers, een gezellige winkel aan het Nesselande strand in Rotterdam met leuke dameskleding voor iedereen.

Eerlijk advies

Wanneer je de winkel binnenstapt word je hartelijk verwelkomd. Onder het genot van een kop koffie bekijk je de nieuwste collectie. Sandra en Claudia voorzien je altijd van eerlijk en goed advies en doen niet aan agressieve verkoop. Ze zijn gewoon zichzelf, wat een bezoek aan de winkel laagdrempelig en vooral heel gezellig maakt.

Mode voor iedereen

Je bent bij Fashion Lovers aan het juiste adres voor een compleet nieuwe outfit tegen een betaalbare prijs. Schoenen, jurkjes, truien, sieraden en tassen, je vindt het er allemaal. De stijl varieert van netjes tot casual, maar is steeds volgens de laatste mode. Je vindt er kleding in alle maten, van XS tot en met XXL.

Elke week nieuwe kleding

Bij Fashion Lovers vind je nét even wat anders dan in andere winkels. Sandra en Claudia doen de inkopen zelf en kijken hierbij naar wat ze zelf mooi vinden, maar ook naar wat er in de mode komt. Elke vrijdag komen er nieuwe items binnen, zowel in de winkel als op de webshop. Alle reden dus om regelmatig een kijkje te nemen!

Een bezoek aan de winkel is perfect te combineren met een leuk dagje uit.

Eigenaresses: Sandra Cornelisse & Claudia Stuivenberg | Maltaplein 17 Rotterdam | ( +31) 010 7853110 | info@fashion-lovers.nl | www.fashion-lovers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV