bruisende zaken

Last van steeds dunner wordend haar?

Last van steeds dunner wordend haar?

01-12-2019

Mesotherapie Hair is een succesvolle techniek voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Door middel van injecties met een Mesogun worden kleine prikjes gegeven in de huid. De Mesotherapie zorgt ervoor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Dit is 100% natuurlijk.

 

Meso Hair

Zowel bij mannen als bij vrouwen worden goede resultaten behaald met Meso Hair. Deze behandeling kan helpen om haarverlies te voorkomen. Bij de behandeling Meso Hair wordt met kleine prikjes in de huid een vloeistof met bouwstoffen ingebracht op de plek waar dit nodig is. Deze stoffen bestaan uit mineralen, vitamines, aminozuren en co-enzymen en zorgen voor de stimulatie van de stofwisseling, neutralisatie van het overschot aan DHT (dihydrotestosteron) en de activatie van de bloedcirculatie.
 

Meso hair behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met een mesogun. Tijdens deze behandeling worden er kleine prikjes gegeven in de huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en dosering van het in te brengen product. De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Bij Maison Cosmetic kunt u terecht met al uw huidproblemen.

Wij werken met de nieuwste technologie en blijven ons innoveren op het gebied van huidverbetering en verjonging en kunnen u daardoor moderne behandelingen aanbieden zoals: Microdermabrasie Microneedling Mesotherapie L.E.D. Lichttherapie Fillers Peeling E-Light ontharing Lipolyse Voor zowel mannen als vrouwen en met elk huidtype, dus ook de donkere huid en elke leeftijd. Om te zorgen dat u en uw huid in goede handen zijn, werken wij uitsluitend met huidtherapeuten en cosmetische specialisten. Zo profiteert u altijd van persoonlijke aandacht en deskundigheid.

 

BOEK UW AFSPAAK OP ONLINE!

Aelbrechtskade 63-64, Rotterdam 06-10902891 | info@maisoncosmetic.nl www.maisoncosmetic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV