bruisende zaken

Puur, Eerlijk en Ambachtelijk

Puur, Eerlijk en Ambachtelijk

01-02-2020

Mary Olman en Judith van der Spek delen een passie voor ambachtelijke producten. Drie jaar geleden sloegen zij de handen ineen en na een flinke verbouwing van het monumentale pand aan de Hoogstraat 2 in Maassluis was Meiden van Ambacht een feit. In de showroom van 100 m2 kun je je laten inspireren door het scala aan mogelijkheden als het gaat om het vervaardigen van ambachtelijke vloeren en een geheel op maat gemaakt interieur.

 

Alle vloeren

“Bij ons vind je vloeren in alle soorten en maten”, vertelt Judith. “Daarbij hebben we uitdrukkelijk oog voor duurzaamheid. Hout is sowieso een natuurlijk product. Onze leveranciers maken alleen gebruik van verantwoord gekapt hout. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een vloer met een groen label, deze is gemaakt van gerecycled materiaal en bevat geen weekmakers, oplosmiddelen of andere toevoegingen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar.”

Kwaliteit en service

“We werken alleen met topproducten van de beste kwaliteit. Doordat onze leveranciers goede garantie bieden op hun vloeren kunnen wij daar met onze uitgebreide service en garantie in meegaan. De vloeren worden gelegd door een team van professionele Parketteurs met jarenlange ervaring. Zij leggen ook traditionele parketvloeren, zoals onder andere Visgraat en Hongaarse punt, die verlijmd en vernageld worden. Tevens hebben wij een ruim assortiment houten vloeren die geschikt zijn om geplaatst te worden op vloerverwarming en
- koeling.”

Compleet ontzorgen

“We kunnen vloeren tevens repareren en restaureren. Heb je een aanbouw en moet de vloer aangeheeld worden, dan leggen wij het nieuwe hout zodanig dat het weer één geheel vormt.” Dankzij de samenwerking met verschillende kleine ondernemers blijft het niet bij het leggen van alleen vloeren. Meiden van Ambacht werkt onder andere samen met een meubelmaker die een interieur
- van kasten tot tafels
- geheel op maat kan maken. “Daarmee creëer je iets unieks.”

 

Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook!

Hoogstraat 2, Maassluis | 010- 5926713 | info@meidenvanambacht.nl | www.meidenvanambacht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV