bruisende zaken

Ontketen de kracht van de Dode Zee

Ontketen de kracht van de Dode Zee

01-01-2020

SOOS Pets is een Canadees merk dat dierenshampoos maakt op basis van Dode Zee mineralen. De shampoos worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder kokosolie en planten-extracten en zijn vrij van SLS (sulfaten) en parabenen. Het resultaat? Een mooie én gezonde vacht. Zeg nu zelf, jij wilt toch ook het allerbeste voor jouw huisdier?

“Dankzij de genezende kracht van mineralen uit de Dode Zee en een mix van natuurlijke ingrediënten hebben de shampoos en conditioners een weldadig verzorgende werking.”

Het beste voor jouw huisdier

Veel dierenshampoos bevatten irriterende chemische stoffen die de huid uitdrogen en voor irritaties van de huid en andere nare reacties zoals roodheid en schilfers kunnen zorgen. Bij de shampoos van SOOS Pets is dat niet zo. De Dode Zee mineralen en natuurlijke ingrediënten hydrateren en voeden de huid en vacht. De shampoos hebben een verzorgende werking en verzachten de huid. Ze zorgen voor een glanzende vacht en verdiepen de natuurlijke vachtkleur. Met de producten van SOOS Pets verzorg je je huisdier en ziet je hond, kat of konijn er weer bruisend uit.

Bruist jouw huisdier al door het leven?

Veel mensen hebben het idee dat het slecht is om hun huisdier vaak te wassen. Met de shampoos van SOOS Pets is het tegendeel waar. Jouw huisdier is juist alleen maar gebaat bij de goede verzorging van huid en vacht die deze shampoos bieden. De producten zijn geschikt om jouw hond, kat of konijn elke week of maand te wassen voor een bruisende vacht en huid.

De juiste shampoo voor elk huisdier

De shampoos van SOOS Pets zijn van professionele kwaliteit en ontzettend geconcentreerd. Hierdoor zijn ze zuinig in gebruik en gaat een fles stukken langer mee dan andere dierenshampoos. In het assortiment van SOOS Pets vind je ongetwijfeld een geschikte shampoo voor jouw huisdier. Je hebt namelijk keuze uit verschillende varianten, onder andere de hypoallergene shampoo, een conditioner om het verharen onder controle te krijgen en puppy & kitten shampoo. Alle shampoos zijn zowel te gebruiken voor honden en katten. De puppy shampoo is zelfs te gebruiken voor konijnen. Verwen jouw huisdier op de best mogelijke manier en bestel jouw dierenshampoo via www.soospets.nl.

Jouw huisdier ook bruisend door het leven? Bestel via www.soospets.nl!

Meer informatie? info@soospets.nl www.soospets.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV