bruisende zaken

Baby Spa Zenn  voor iedereen Zenn!

Baby Spa Zenn voor iedereen Zenn!

01-01-2020

Baby spa´s zijn de laatste tijd erg populair geworden in Nederland. Hoe geweldig is het om te zien dat jouw kindje lekker aan het bewegen is in het water en tijdens een massage heerlijk ontspant. Baby Spa Zenn is de enige in Rotterdam die hun behandelingen standaard één op één aanbieden. Altijd privésessies en 100% aandacht voor jou en je kindje.

Bij Baby Spa Zenn krijg je al snel een huiselijk gevoel en de spa is zo prikkelarm mogelijk. Duo sessies zijn wel mogelijk alleen als je die zelf boekt, bijvoorbeeld met een vriendin. Wat ons ook zo uniek maakt is dat wij met zo veel mogelijk natuurlijke producten werken en wij staan voor kwaliteit. Onze producten zoals oliën en crèmes zijn speciaal ontwikkeld voor onze wellness en op natuurlijke basis.

Vanaf wanneer kan je kindje floaten bij Baby Spa Zenn? Floaten bij Baby Spa Zenn is mogelijk vanaf twee weken. Esmée adviseert zelf een afspraak te maken wanneer je kindje het meeste last heeft van pijntjes. Dit is meestal rond de zes weken. Vaak zitten de kindjes dan op hun piek van pijntjes en vermoeidheid, dan is een middagje ontspanning erg fijn. Het mag natuurlijk altijd eerder of wanneer je kindje geen pijntjes heeft.

Benieuwd geworden naar de behandelingen van Baby Spa Zenn? Maak dan een afspraak bij Baby Spa Zenn!

Jacob van Campenplein 37, Rotterdam | 06-21553810 | babyspazenn@gmail.com | gratis parkeren! www.babyspazenn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV