Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een mooie gezonde huid  én een persoon die straalt!

Een mooie gezonde huid én een persoon die straalt!

01-02-2020

Wat zijn jouw plannen voor dit jaar? Mag ik je een tip geven? Relax en zorg niet alleen goed voor een ander, laad jezelf weer op en plan ook eens een ME of DUODAGJE bij BEAU VICTOIRE! Probeer eens wat nieuws uit en verras een dierbare of je BFF met een cadeau-, wellness of saunabon.

Info voor particuliere zorg aan huis in de breedste zin of stage: 06-26486913 of mail naar: beauvictoirethuiszorg@gmail.com

Wist je dat...

Wij samenwerken met een podotherapeut m.i.v. 2020? Ondergetekende de opleiding tot (OVV) Oncologisch Voetzorgverlener volgt? Ondergetekende ook verpleegkundige is en eigenaar/directeur van Beau Victoire Thuiszorg en stagiaires opleidt tot volwaardige zorgprofessionals? De donkere huid (m/v) anders van structuur is dan de blanke huid, waardoor verzorgingsproducten voor de blanke huid in de meeste gevallen niet voldoen? Deze huid in het Europese klimaat is over het algemeen vet en tegelijkertijd vochtarm, een combinatie die de blanke huid niet of nauwelijks kent. Wij verkopen huidverzorgingsproducten, cosmetica, foundation en camouflage voor de donkere huid. Ook de Aziatische en blanke huid (m/v) is bij ons in goede handen! Dat wij Bruids-, Beauty-, en Wellness arrangementen aanbieden?

Ontvang 10% korting op een Kaviaar DeLuxe behandeling op vertoon van deze advertentie.

BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter | Verpleegkundige, huid-, en schoonheidsspecialist: Stephanie Timmerman Stuyvesantstraat 91 zwart, Haarlem | Gratis parkeren! | 06-15314179 | info@beauvictoire.nl | www.beauvictoire.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).