Adverteren werkt!

bruisende zaken

Last van overmatige haaruitval?

Last van overmatige haaruitval?

01-07-2020

Ben je op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven met een volle haardos? Dan is een haartransplantatie met de FUE of FUT methode wellicht de oplossing voor jou.

Reis met IM Medical Travel en u wordt volledig ontzorgd! Begrip, vertrouwen en openheid zijn onze kernwoorden.

De volledig uitgeruste state to the art kliniek heeft een aparte afdeling voor cosmetische behandelingen, zoals de haartransplantaties. Het zeer ervaren haartransplantatie team, dat onder leiding staat van een zeer gerenommeerde cosmetisch en esthetisch chirurg, is gericht op het verlenen van de beste mogelijke haartransplantatie met behulp van FUE en FUT techniek. Er wordt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding geboden met goede garantie. Zij beschouwen iedere haartransplantatie als een kunstwerk waarbij iedere wens en situatie anders is.

Het doel is om voor iedere patiënt het beste en zo natuurlijk mogelijke resultaat te behalen met gebruik van de beste materialen en nieuwste technologieën. Onze Nederlandse hostess en het internationale patiënten team staan hier 24/7 klaar om jou te assisteren en ondersteunen met al jouw vragen en opmerkingen. Bovendien ontvang je bij de tweede nacontrole een PRP behandeling (voor de bevordering van de genezing en het resultaat van jouw haartransplantatie).

Ben je benieuwd naar de voordelen van een medische behandeling in Turkije?
IM Medical Travel houdt in het najaar weer consultdagen in Nederland. Kijk op onze website www.immedicaltravel.com voor meer info of om u aan te melden.

Naast een sterke binding met Turkije heeft Ilona Benders uitstekende ervaringen met medische behandelingen in Turkije.
Ze werkte daar zelf jarenlang in een privékliniek. Sinds 2011 begeleidt ze cliënten die vanwege de zeer goede prijskwaliteitverhouding naar Izmir reizen voor een gespecialiseerde medische behandeling.

IM Medical Travel regelt de reis, het verblijf, de transfers en een hostess voor begeleiding en vertaling. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, inclusief de voor- en nazorg in Nederland.

Het grootste voordeel van een behandeling in Turkije is dat de arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen, waardoor een hoogwaardige behandeling ruim de helft goedkoper is.

Maak in Nederland kennis met Ilona en Marjan van IM Medical Travel en Dr. Yuce en Dhr. Sönmez uit Turkije en bespreek jouw wensen tijdensde consultdagen.

 

KLANTENERVARING Dhr H. Schouten:

“Het voelde allemaal super goed. Ook het presentje bij thuiskomst is daar een onderdeel van. Het allerprettigste is de betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Uiteindelijk is mijn eindoordeel afhankelijk van het resultaat. We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt.

En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transfer-chauffeur maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring! Ik zou zeggen ga zo door en het komt goed met jullie organisatie, kwaliteit komt altijd boven drijven!”

Kijk op onze website www.immedicaltravel.com voor meer info.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | 085-1307679 | info@immedicaltravel.com | www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).