bruisende zaken

Hoe voorkom je dat  je huid uitdroogt?

Hoe voorkom je dat je huid uitdroogt?

01-04-2020

De huid heeft voldoende vocht nodig om strak en elastisch te blijven en er glad en jong uit te zien. Je huid bevat een belangrijk vochthoudend middel, hyaluronzuur genoemd. Dit hyaluronzuur voorkomt dat je huid uitdroogt.

Fillers zijn dan vaak een mooiere en doeltreffendere oplossing.

Maar met het verstrijken van de jaren neemt het natuurlijke gehalte aan hyaluronzuur af, waardoor de huid er dof en gerimpeld gaat uitzien en gespannen en ruw aanvoelt. Deze veranderingen treden op in de gebieden die het meest zichtbaar zijn, zoals het gelaat, de hals, het decolleté en de handen.

Door een verzorging met crèmes kan je tijdelijk en oppervlakkig de opperhuid hydrateren. Je huid krijgt echter niet de nodige diepe hydratatie om deze elasticiteit en gezond houden. Crèmes penetreren de huidbarrière niet en hebben dus voornamelijk een zeer oppervlakkige hydraterende werking.

Een goede behandeling hiervoor is het aanvullen van nieuw hyaluronzuur t.h.v. deze rimpel. Hierdoor wordt het beschadigde hyaluronzuur t.h.v. deze rimpel opnieuw aangevuld en wordt de breuklijn hersteld. Vandaar de naam rimpelvuller of ‘filler’. Doordat het lichaam dit nieuwe geïnjecteerde hyaluronzuur als natuurlijk aanziet, zal het lichaam dit ook afbreken. Afhankelijk van het type hyaluronzuur zal een filler gemiddeld 1 tot 1,5 jaar resultaat geven.

Bij Maison Cosmetic kunt u terecht met al uw huidproblemen.

Wij werken met de nieuwste technologie en blijven ons innoveren op het gebied van huid- verbetering en verjonging en kunnen u daardoor moderne behandelingen aanbieden zoals: Microdermabrasie Microneedling Mesotherapie L.E.D. Lichttherapie Fillers Peeling E-Light ontharing Lipolyse Voor zowel mannen als vrouwen en met elk huidtype, dus ook de donkere huid en elke leeftijd.

Om te zorgen dat u en uw huid in goede handen zijn, werken wij uitsluitend met huidtherapeuten en cosmetische specialisten.

Zo profiteert u altijd van persoonlijke aandacht en deskundigheid.

BOEK UW AFSPAAK OP ONLINE!

Aelbrechtskade 63-64, Rotterdam 06-10902891 | info@maisoncosmetic.nl www.maisoncosmetic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV