bruisende zaken

‘Maak zelf een eind aan de strijd!’

‘Maak zelf een eind aan de strijd!’

01-04-2020

De moeder van 2 zoons is zelf gescheiden en haar eigen ouders zijn eveneens gescheiden toen ze 12 jaar oud was. “Ik weet dus uit eigen ervaring hoe traumatisch een scheiding kan zijn voor een kind”, vertelt Carolien. “Daar ligt ook mijn drijfveer.” “Door aan de slag te gaan met de ouders wil ik het leven van de kinderen verbeteren. Een echtscheiding op zich is niet schadelijk voor een kind, maar de vele ruzies tussen de ouders zijn dat wel. Juist daar kan ik het verschil maken als coach.”

 

Jij bent ‘in control’

Als coach help ik je om de scheiding een plek te geven en om de communicatie met je ex-partner te verbeteren. Meestal klopt een van beide ouders bij mij aan. Dat kan, want uiteindelijk heb je je ex-partner niet nodig om jullie situatie te veranderen. Als een van de twee stopt met ruziemaken, is er simpelweg geen strijd meer. En als jij leert anders om te gaan met je ex-partner, is de kans groot dat deze ook anders gaat reageren op jou.”

Intensieve begeleiding

Gemiddeld duurt de begeleiding 3 tot 4 maanden. “In die periode loop ik als het ware met je mee. Vaak zijn de emoties heel heftig op het moment dat je bij mij komt. We gaan die eerst neutraliseren, zodat je verder kunt. Vervolgens richten we ons op de communicatie tussen jou en je ex-partner; aan de hand van o.a. mails en apps maak ik inzichtelijk waar het mis gaat en hoe je compromissen kunt sluiten. Daarbij houd ik je een spiegel voor zodat je ook kritisch naar jezelf kijkt. En natuurlijk coach ik je ook in hoe je je kinderen het beste kunt begeleiden in het scheidingsproces. Zo hoop ik de stress te reduceren en meer rust te brengen in het gezin.”

Sinds 2017 staat Carolien Roobol als gezins- en scheidingscoach mensen bij die in een scheiding verwikkeld zijn of al langer gescheiden zijn. Ze leert hen zonder voortdurende conflicten om te gaan met hun ex-partner. In het belang van de kinderen.

 

Bel voor een gratis orienterend gesprek: 06-36054971

Dorpsstraat 154c, Barendrecht 06-36054971 info@succesvolscheidenrijnmond.nl www.succesvolscheidenrijnmond.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).