Adverteren werkt!

bruisende zaken

BLOX, the creation is yours!

BLOX, the creation is yours!

01-07-2020

Wil je eenheid in je interieur met een persoonlijke touch? Kies dan voor het unieke concept van Blox! “Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit, tijdloos high-end design en een breed assortiment”, aldus Pierre van Blox.

Uw complete woning, hotel of bedrijf stijlvol ingericht in één dag. “Blox Luxury Furniture heeft het voor elkaar gekregen luxe materialen en eenheid in stijl naadloos samen te voegen tot een uniek concept”, vertelt Pierre trots. “Namelijk de mogelijkheid om je gehele woning of bedrijf in één stijl en/of kleur zelf in te richten.” Het Blox- concept bestaat uit een serie losse elementen waarbij hoogwaardige materialen gecombineerd worden tot een tijdloze en luxueuze inrichting. “Deze elementen omvatten onder andere een eettafel, bartafel, sidetable, salontafel, tv-meubel et cetera, maar ook een complete slaapkamer met bijpassende nachtkastjes en dressoir. Zo creëer je een luxe eenheid in jouw interieur.”

Materialen en kleuren
Blox is een unieke combinatie van high-end ontwerp met hoogwaardige materialen tegen middensegment prijzen. “Wij leveren uit voorraad in elke gewenste kleur naar keuze. Combineer je Blox-meubels met luxe hardsteen en/of stoffering. Er zijn veel combinaties mogelijk waardoor je jouw complete interieur naar eigen wens kunt samenstellen.”

Betaalbaar vakwerk uit Brabant
Elk Blox-onderdeel wordt in Brabant vakkundig met de hand gemaakt en met oog voor detail afgewerkt. Hoogwaardig geborsteld eikenfineer, rondom in verstek verlijmd en voor elke klant in de gewenste kleur gespoten. “Door ons geavanceerde voorraadprogramma kunnen we snel leveren. Onze professionele Blox-dealers staan je graag te woord om jouw eigen Blox- ideeën concreet te maken.”

Stappenplan
Stap 1 Maak jouw persoonlijke keuze in kleur of beits.
Stap 2 Maak jouw keuze in model en combineer desgewenst met luxe hardsteen en/of stoffering.
Stap 3 Plaats jouw order bij of met jouw professionele Blox-dealer.

 

Je vindt de dichtstbijzijnde dealer op de website www.blox.sale onder het kopje ‘verkooppunten’

Blox Luxury Furniture | Raadhuisstraat 19, 5066 AP Moergestel | +31 (0)85 020 59 5 3 | info@blox.sale | www.blox.sale

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).