Adverteren werkt!

bruisendE zaken column

Alles op het  gebied van beauty

Alles op het gebied van beauty

01-08-2020

Toen Gwendolyn Landvreugd als 17-jarige voor het eerst in aanraking kwam met nagelstyling, wist ze het meteen: Dit is het helemaal! In 2003 begon ze vanaf haar studentenkamer als nagelstyliste. Inmiddels is Glaw Beauty Nederland uitgegroeid tot een bloeiend, dynamisch bedrijf dat een totaalconcept biedt van opleidingen, salon, webshop & business coaching op het gebied van beauty.

At your service!

Traditionele technieken

“Op alle gebieden kies ik bewust voor traditionele, niet-invasieve technieken zoals epileren met touw en het kleuren van wimpers en wenkbrauwen met hennapoeder. Tegenwoordig wordt er veel gespoten en gesneden, maar daar houd ik me graag verre van.

Perfecte wenkbrauwen

Glaw Beauty Nederland is (als het even kan exclusief) leverancier van diverse professionele beautymerken, waaronder Kinetics en Nouveau Lashes. “Wimpers en wenkbrauwen zijn momenteel helemaal hot. Logisch, want beiden zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Het Engelse HD Brows biedt het nieuwste van het nieuwste: Met een BrowSculpt wenkbrauw-laminatiebehandeling creëer je moeiteloos perfecte wenkbrauwen. ‘Beautiful brows’ zijn er voor iedereen, zowel mannen als vrouwen.”

Glaw Beauty Nederland | Gouvernestraat 89, Rotterdam | 085 – 06 06 895 | info@glawbeauty.nl | www.glawbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).