Column

Weer strak zonder operatie?

Weer strak zonder operatie?

01-10-2020

Dat kan met Lypolyse; een doeltreffende behandeling om hardnekkig vet kwijt te raken! Lipolyse is een methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken op plaatsen die met gewone afvalmethodes moeilijk bereikbaar zijn. Door middel van injecties direct in het vetweefsel worden de vetcellen op deze behandelde plekken afgebroken. Eenmaal afgebroken vetcellen kunnen niet meer terugkomen.

De Lipolyse behandeling Met kleine naaldjes wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetcel-oplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken.

Na de behandeling Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg. De behandeling is geschikt voor bijna alle lichaamsdelen, zoals onderkin, buik, love handles, zijflanken, binnen en buitenkant benen, knieën, armen en bijvoorbeeld de venusheuvel. Hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van de grootte van het probleemgebied. Aqualyx is geheel veilig en goedgekeurd door alle instanties.

Het resultaat Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn, afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel, twee tot drie behandelingen nodig. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling, de reden hiervan is onbekend, dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Microdermabrasie Microneedling Mesotherapie L.E.D. Lichttherapie Fillers Peeling E-Light ontharing Lipolyse Voor zowel mannen als vrouwen en met elk huidtype, dus ook de donkere huid en elke leeftijd.

Om te zorgen dat u en uw huid in goede handen zijn, werken wij uitsluitend met huidtherapeuten en cosmetische specialisten.

Zo profiteert u altijd van persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Aelbrechtskade 63-64, Rotterdam 06-10902891 | info@maisoncosmetic.nl www.maisoncosmetic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV