Adverteren werkt!

Column

De spiegel

De spiegel

01-03-2021

Het meest geliefde én gehate ding. Wie zie jij in de spiegel als je naar jezelf kijkt ‘deep inside you’? Wat zie jij als je kijkt naar je ‘binnenkant’? En dan aan de buitenkant?

Als kapper en haarstylist is het mijn taak om bij mensen te ontdekken HOE ze eruit willen zien. Naast alle vakmanschap is het een KUNST om je uiterlijk in balans te houden of te krijgen met jouw persoonlijkheid. Dan pas heb je de ECHTE UITSTRALING van jezelf. Lichaam en geest kloppen.

Je ogen stralen blijdschap, liefde, vertrouwen en zekerheid uit. Wij zijn er voor jou om je haar, je huid en je gezicht - met of zonder bril en accessoires - mooier te maken! Fysieke en spirituele samenwerking is de sleutel. Geef aandacht aan de juiste balans en ontdek de haarstylist die bij je past.

En kijk dan nog eens in de spiegel!

Oorspronkelijk kom ik uit Barcelona en sinds 20 jaar ben ik eigenaar van Whoops, waar ik als Art Director het vakmanschap heb ontwikkeld tot het niveau van vandaag.

Mijn toewijding aan het kappersvak, beauty en styling en mijn passie voor ondernemen, zijn voelbaar als je bij Whoops binnenstapt.Want voor mij blijft de tevredenheid en het enthousiasme van de klant het belangrijkste. Ik zie je graag bij Whoops voor persoonlijk advies.

Iedere maand vertel ik je in mijn column over mijn passie voor het kappersvak.

Betlem Taravilla (Art director Whoops)

 

Groenendaal 495, Rotterdam | 010-4119911 | www.whoopskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).