Adverteren werkt!

Column

Onafhankelijk  schoonmaak controleren

Onafhankelijk schoonmaak controleren

01-03-2021

Schoonmaak wordt alleen gezien door gebouwgebruikers als de kwaliteit die geleverd wordt niet naar hun verwachting is. Verwachting kan gemanaged worden door goede communicatie met de gebouwgebruikers over wat met betrekking tot de schoonmaak is afgesproken.

Hoe controleer je de kwaliteit? Controleert het schoonmaak-bedrijf dat zelf? Is het dan ‘de slager keurt zijn eigen vlees’? Als het schoonmaakbedrijf haar eigen controle doet, is dat wel zo eerlijk, want een dienstverlener staat voor de kwaliteit. Op het moment dat u een onafhankelijk oordeel wilt, staan wij voor u klaar.

Clear4Clean biedt verschillende kwaliteitsmetingen voor zowel opdrachtgever als schoonmaak-bedrijf aan. Wij zijn onafhankelijk.

De kwaliteitsmetingen die wij verzorgen zijn: VSR, een visuele kwaliteitscontrole (NEN2075) LOSK-QMS, een kwaliteitscontrole die zowel naar het schoonmaakproces kijkt als naar het eindresultaat Nulmeting (en eindcontrole), een meting die de stand van de schoonmaak vaststelt bij de overgang van een schoonmaakcontract naar een nieuwe dienstverlener Belevingsmeting, een meting die inzicht geeft hoe de schoonmaak wordt beleefd door de gebouwgebruikers Clear4Clean is de onafhankelijke kwaliteitscontroledienstverlener. Zoals wij zeggen: goed is goed en fout is fout, maar het belangrijkste is dat er een goed advies uitkomt dat de kwaliteit van de schoonmaak ten goede komt.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

 

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).