Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé tweewielerzaak in Hillegersberg

Dé tweewielerzaak in Hillegersberg

01-05-2021

Bijna 2 jaar geleden opende Kadir Atmaca de deuren van zijn tweewielerwinkel in de wijk Hillegersberg te Rotterdam. Kadir werkte jaren als monteur in de fietsenwinkel van zijn oom.

Hij maakte een kort uitstapje naar de horeca maar ging uiteindelijk toch terug naar zijn oude vak. Het bleek een schot in de roos want inmiddels wordt hij bijgestaan door twee collega’s.

Vespa scooters
Weissen Tweewielers is gespecialiseerd in Vespa scooters, zowel nieuw als tweedehands. “Scooters zijn mijn passie. De Italiaanse Vespa is in Nederland heel populair. Maar als je een ander merk wilt, ben je net zo goed welkom, dan kijken we of we die voor je kunnen bestellen.”

Fietsen in alle soorten en maten
Fietsen zijn er in alle soorten en maten; van stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes tot elektrische en hybride fietsen. “Momenteel hebben we met name fietsen van Pointer, Popal en Union, voor zowel kinderen als volwassenen. Daar komen op korte termijn echter enkele nieuwe merken bij. Uiteraard hebben we ook alle mogelijke accessoires, van fietsdragers en – tassen tot sloten en kinderzitjes.”

Reparaties en onderhoud
Voor zowel scooters als fietsen verricht Weissen Tweewielers graag de reparaties en het onderhoud. “In principe gebruiken we daarbij altijd de originele onderdelen, we gaan echt voor kwaliteit. Vanwege de coronacrisis werken we bij voorkeur op afspraak, zeker als je komt om een nieuwe scooter of fiets te kopen. Je kunt echter ook gewoon binnen komen wandelen, we maken altijd tijd voor een praatje.”

Duidelijke afspraken
“We hebben een open werkplaats zodat je precies kunt zien wat we doen. Van tevoren maken we duidelijke afspraken over wat er aan je fiets moet gebeuren en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Het vertrouwen van mensen krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen!”

 

‘We gaan voor openheid en transparantie’

Weissen Tweewielers | Weissenbruchlaan 44, Rotterdam | 010-7864139 | www.weissentweewielers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).