Adverteren werkt!

bruisende zaken

Jouw huid, onze wereld

Jouw huid, onze wereld

01-05-2021

“Wij kunnen echt wat doen aan jouw huidproblemen!” Niet zomaar een loze uitspraak, maar een die ze waarmaken bij Vital Huidinstituut in Barendrecht.

“Doordat wij erkend huidspecialist zijn, kunnen veel van onze huidverbeterende behandelingen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. We vertellen je daar graag meer over.”

“Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkennis, de CE gemarkeerde en effectieve apparatuur die wij gebruiken, kunnen wij onze klanten elke keer weer optimaal van dienst zijn.” 

Een prestatie waar eigenaresse Marjan van Gemerden met recht trots op is. “Ik startte in 1992 met Vital Huidinstituut en sindsdien zijn wij ons alleen maar blijven ontwikkelen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in ontharingstechnieken en ben je bij ons ook aan het juiste adres voor anti-aging, acnebehandelingen, het verwijderen van pigmentvlekken en bloedvaatjes, litteken-behandelingen en microneedling, om maar een aantal voorbeelden te noemen.”

Het team

Naast Marjan zelf, vind je bij Vital Huidinstituut nog een huidspecialist/pedicure en een visagist. “Bovendien werken wij samen met cosmetisch arts, dokter Aghina, bij wie je onder andere terechtkunt voor botox, fillers en draadlifts. Daarnaast verwelkomen wij binnenkort ook nog een huidtherapeut in ons team om onze klanten nog meer te kunnen bieden dan nu al het geval is.”

Passie

Enthousiast als ze is raakt Marjan bijna niet uitgepraat als het over haar Vital Huidinstituut gaat. “Ik houd dan ook ontzettend van mijn werk. Ik heb twee kinderen, maar zie Vital toch wel een beetje als mijn derde kindje. De mensen met wie ik samenwerk hebben ook allemaal dezelfde passie voor hun werk en die passie willen wij delen met al onze klanten. We nemen altijd uitgebreid de tijd, geven goed advies, staan voor kwaliteit en doen er alles aan om iedereen tevreden en met een mooie, stralende huid naar huis te laten gaan. Pas dan weten wij dat we ons werk goed gedaan hebben.”

 

‘De auto parkeer je gratis vlakbij ons instituut’

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 0 6-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).