Adverteren werkt!

Column

Positief beïnvloeden

Positief beïnvloeden

01-05-2021

De wisselwerking tussen kapper en klant. Hoe beïnvloed je elkaar positief? Het is één van de onderwerpen die ik met mijn team behandelde tijdens de sluiting van de winkel.

Elkaar positief beïnvloeden is een van de mooiste cadeaus van en voor mensen. In deze tijd beseffen we meer dan ooit tevoren, wat het met ons doet. Zeker in contactberoepen als de kapper.

Het verwenmoment neemt een andere dimensie wanneer het wassen en masseren van ons hoofd, de manier van aanraken, als heel prettig ervaren wordt. De persoonlijke aandacht om er goed uit te zien en je nog beter voelen. Ook de gedachten en gesprekken om goed voor elkaar te zorgen, brengen positieve vibes in ons leven. En met deze wisselwerking staan we sterk om met onze community een mooie toekomst te bouwen.

Dat is de echte mindfulness!

Oorspronkelijk kom ik uit Barcelona en sinds 20 jaar ben ik eigenaar van Whoops, waar ik als Art Director het vakmanschap heb ontwikkeld tot het niveau van vandaag.

Mijn toewijding aan het kappersvak, beauty en styling en mijn passie voor ondernemen zijn voelbaar als je bij Whoops binnenstapt.Want voor mij blijft de tevredenheid en het enthousiasme van de klant het belangrijkste. Ik zie je graag bij Whoops voor persoonlijk advies.

Iedere maand vertel ik je in mijn column over mijn passie voor het kappersvak.

Betlem Taravilla (Art director Whoops)

Groenendaal 495, Rotterdam | 010-4119911 | www.whoopskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).